Selecteer een pagina

Over Phil

Zijn multi-nationale, culturele en sectoriële ervaring hebben hem gemaakt tot de man die hij nu is: een pragmatisch leider die graag mens en team naar een hoger niveau brengt en inzet op trajecten met een duurzame impact.

Zijn specialiteiten zijn het ontwikkelen van visie, missie, strategie en doelstellingen, alsook de vertaling en implementatie ervan.

Daarnaast is hij coach, mentor en schrijver.

Phil is iemand die graag continu leert en houdt van innovatie en transparantie. Verder heeft hij een directe communicatiestijl en is hij analytisch, resultaat gedreven en veerkrachtig.
Phil beschikt over een breed professioneel netwerk van experten.

Hij is zaakvoerder van BV Delta-Act en vennoot bij CV Tweeperenboom.

Als zelfstandige is de lijn tussen werk en privé heel dun. Naast het professionele luik is Phil gehuwd en fiere vader van twee zonen.

Hij houdt van actieve vakanties. De Alpen en Pyreneeën verkende hij met de fiets, de Himalaya deed hij deels te voet. Ook zwemmen met haaien in Mexico, tochten maken met husky’s naar het noorderlicht, safari’s ondernemen in Zuid-Afrika of vulkaan klimmen in Indonesië zijn hier enkele voorbeelden van.

Daarnaast is Phil persoonlijk geëngageerd in een schooltje voor nomadenkinderen en in een aantal lokale projecten in de welzijnssector.